Известување за прекин на дел од услугите заради редовното одржување на напојувањето со електрична енергија

Почитувани Корисници,

Ве известуваме дека на ден 25.06.2024 година (вторник), во планиран временски инатервал од 05:00 - 15:00 часот, заради редовното одржување во напојувањето со електрична енергија, дел од услугите во РРК Струмица ќе бидат цо прекин.

За дополнителни информации или помош околу услугите, слободно контактирајте ја Регионалната Регистрациона канцеларија Струмица - Бул. Маршал Тито бб, Струмица +389 34 345 296, 075-328-798.

 

На 20.06.2024 година (четврток), од 09:30 - 16:00 часот, без електрична енергија ќе биде и Регионалната регистрациона канцеларија Прилеп.

За дополнителни информации или помош околу услугите, слободно контактирајте ја Регионалната Регистрациона канцеларија Прилеп - ул. Ѓорче Петров бб, Прилеп
+389 48 428 308, 078-490-292.

Со Почит,

Централен регистар