Известување за интервенција во системите на 29.03.2024 година (петок) во очекуван временски интервал 16:00 – 19:00 часот

Почитувани,

Централниот регистар Ве известува дека на ден 29.03.2024 година (петок),  во периодот од 16:00 до 19:00 часот, поради интервенција на информатичкиот систем во Централен регистар, електронските системи и веб сервисите нема да бидат достапни за корисниците.

Веднаш по завршување на интервенцијата, ќе бидете во можност да продолжите со работа во системите.

Благодариме на разбирањето,

со Почит,

Централен регистар