Краток прекин во e-mail кореспонденција со Централен регистар

Почитувани Корисници,

Ве известуваме дека краток период ќе има прекин во e-mail кореспонденција со Централен регистар, вклучувајќи ги и автоматските пораки од системите.
За итни и неодложни работи, Ве молиме контактирајте го одделението за техничка помош на 02/3288-601.

Благодариме на разбирањето.