Надградба на Регистарот на вистински сопственици/12.07.2022

Почитувани,


Ве известуваме дека поради надградба на системот на Регистарот на вистински сопственици, денес 12.07.2022 (вторник), истиот нема да биде достапен за поднесување на пријави во интервалот од 08.00 - 10.00 часот. Дополнително ќе Ве известиме кога ќе можете да продолжите со работа.

Соопштението за Новиот Закон за спречување перење пари и финансирање на тероризам, кој го афектира Регистарот на вистински спствениици е објавено во делот на Вести и Соопштенија.

Доколку имате потреба од контакт со регистарот, Ве молиме испратете e-mail на: rvs@crm.org.mk, или јавете се на 02/3288-602

Ви благодариме на разбирањето,
Со Почит,
Централен регистар на Република Северна Македонија