Грижа за корисници

Централен Регистар на Република Северна Македонија

Почитувани Корисници,

Доколку имате потреба од дополнителни информации во врска со услугите, Ве молиме погледнете ги Често Поставуваните Прашања на порталот, како и поединечните Често Поставуваните Прашања за секоја услуга.

Доколку не го најдовте одговорот на Вашето прашање, Централниот регистар можете да го контактирате на + 389 2 3288 100 и да го одберете соодветниот локал.

За информации и техничка помош од страна на Централниот регистар, контактирајте не на следниве e-mail адреси или директно на телефонските броеви: