Njoftim në lidhje me fushatën zgjedhore për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare për vitin 2024

Të nderuar, 

Me qëllim të udhëzimit dhe njoftimit të dorëzuesëve për regjistrim të pjesëmarrësve në fushatën zgjedhore për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare 2024, Regjistri Qendror publikon:

Neni 71 nga Kodi Zgjedhor

Udhëzues për regjistrim të pjesëmarrësve në fushatën zgjedhore në zgjedhjet Presidenciale 2024

Udhëzues për regjistrim të pjesëmarrësve në fushatën zgjedhore për zgjedhjet për deputetë në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut 2024

 

Me Respekt

Regjistri Qendror