Технички проблем

Почитувани Корисници,

Во моментов се работи на разрешување на мал технички проблем со системите, доколку имате проблем при користење на истите, Ве молиме обидетет се повторно за кратко време.

Проблемот очекуваме да биде решен во најкус можен рок.

Благодариме на разбирањето.

Со Почит,

Централен регистар